19 april 2024

Castle Crashers Remastered onthuld voor PS4 en Switch

Ontwikkelaar The Behemoth brengt Castle Crashers Remastered dit jaar naar PlayStation 4 en Switch.

Dat heeft de ontwikkelaar bevestigd. Vorige week hintte het via Twitter al naar PS4- en Switch-overzettingen van de game. Castle Crashers Remastered moet op beide platformen in 60 frames per seconde draaien. De Switch-versie ondersteunt daarnaast HD Rumble. Het licht op de DualShock 4-controller krijgt de kleur van het personage waarmee men speelt.
Castle Crashers Remastered is een vernieuwde versie van de klassieke indiegame die in 2010 op Xbox 360 verscheen. Remastered kwam in 2015 al op de Xbox One uit. Deze versie bevat alle uitgekomen dlc. In de co-op game bestuurt elke speler een ridder met een ander kleurtje en worden diverse 2D-levels vol met vijanden afgewerkt.
Een releasedatum voor Castle Crashers Remastered is er nog niet, al is de game komende week wel speelbaar op PAX East. The Behemoth laat daarnaast weten aan een compleet nieuwe game te werken. ‘Game 5’ moet later dit jaar worden onthuld.