28 mei 2024

Apex Legends Season 1 – Wild Frontier

Maak kennis met de nieuwe legend, Octane en bereid je voor op nog meer verrassingen.

De Apex Games staan ​​op het punt een beetje wilder te worden. Het eerste seizoen van Apex Legends begint vandaag op PlayStation 4, Xbox One en PC (via Origin) en het laat Legends, unieke beloningen en de eerste Battle Pass de arena in.
Bekijk hieronder wat er gaat komen in de Season 1 – Wild Frontier trailer.

Wild Frontier begint met de komst van Octane, een adrenaline verslaafde op zoek naar zijn volgende high. Hij hoeft nooit te vertragen met zijn ongeëvenaarde snelheid en zelfherstel, en zijn Launch Pad Ultimate Ability laat hem zijn tegenstanders van boven afmaken. In de woorden van de legend: “By the time you see me coming, I’ll be going, and you’ll be gone.” Zie de man in actie in zijn character video hieronder, die kan worden ontgrendeld via 12.000 Legends Tokens of 750 Apex Coins in het spel.

De Wild Frontier Battle Pass is nu beschikbaar voor 950 Apex Coins. Elk behaalde level ontgrendelt een ander level in de Battle Pass en de bijbehorende beloningen. Dit seizoen kunnen spelers meer dan 100 items verdienen. Items zoals Legend skins, Apex Coins, een legendarische Havoc skin en nog veel meer. Spelers kunnen ook de Battle Pass bundel verkrijgen.  Deze bundel ontgrendelt onmiddellijk de Battle Pass en de eerste 25 levels van de 100 beschikbare levels in seizoen 1, voor 2.800 Apex Coins. Spelers die ervoor kiezen de Battle Pass Bundle later in het seizoen te kopen, behouden al hun vorderingen en ontgrendelen meteen de beloningen voor de volgende 25 levels.
Bekijk hieronder de Season 1 Battle Pass trailer van Apex Legends.