25 februari 2024

Bethesda gaat meerdere games uitbrengen op Steam

Bethesda heeft op Twitter aangekondigd dat meerdere van hun games naar Steam zullen komen. Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein: Cyberpilot en DOOM Eternal zullen via Steam te spelen zijn als ze uitgebracht worden. De games kunnen ook nog steeds via Bethesda.net gespeeld worden. Later dit jaar zal ook Fallout 76 naar Steam komen.

Bethesda heeft een bericht op Twitter geplaatst dat betrekking heeft op het uitbrengen van hun games op Steam. De Twitter post is een aankondiging voor meerdere Bethesda titels die naar Steam zullen komen. Dit is goed nieuws voor Steam. Ze zitten namelijk midden in een strijd met de Epic Games Launcher en het is daarom belangrijk om grote publishers aan hun zijde te houden. De games die naar Steam komen zijn Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein: Cyberpilot en DOOM Eternal. Deze games gaan allemaal dit jaar gereleased worden. De games zijn niet alleen te spelen via Steam. Je kunt ook gebruik maken van Bethesda’s eigen launcher, Bethesda.net.


Naast de aankomende releases van Bethesda gaan ze ook nog een game op Steam uitbrengen, die al beschikbaar is op dit moment. Fallout 76 komt namelijk ook later dit jaar naar Steam. Het is nog niet bekend wanneer Fallout 76 via Steam te spelen zal zijn.