1 oktober 2023

Metro Exodus Ranger Update is nu beschikbaar

New Game + aangekondigd, samen met verdere verbeteringen voor alle platforms!

Deep Silver en 4A Games zijn blij om vandaag de release van de Metro Exodus ‘Ranger Update’ aan te kondigen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze gratis update voegt een groot aantal nieuwe functies toe, verbetert over de hele linie en verhelpt tal van bugs en problemen.
New Game + biedt spelers een nieuwe manier om het spel te ervaren. In de vorm van hen toegang te verlenen tot alle wapens en attachments die zijn unlocked door eerdere play-throughs. De modus stelt spelers ook in staat om een ​​reeks variabelen aan te passen om hun eigen persoonlijke en unieke uitdagende ervaring te creëren.
Inbegrepen in New Game + is de Developer Commentary functie. Hiermee kunnen spelers speciale cassettespelers vinden waarop leden van het 4A Games team enkele ontwerp keuzes bespreken die zijn gebruikt om Metro Exodus in dat gebied te maken.
Mocht je nog niet bekend zijn met Metro Exodus. Dan kun je hieronder de trailer bekijken.

4A Games hebben het besturingsschema verder verfijnd met een nieuwe Controller Preset. Deze moet de gevoeligheid en de dode zone per platform verbeteren. Er zijn ook enkele platform specifieke nieuwe functies en verbeteringen in de update. 4A Games heeft muis- en toetsenbordondersteuning toegevoegd voor Xbox One. Verbeterde RTX- en DLSS-ondersteuning op pc. Als ook ondersteuning voor Dual Shock Controller Light voor PS4 en nog veel meer.
De Ranger update behandelt ook een groot aantal door spelers gerapporteerde problemen. Evenals verbeterde gameplay, balans en prestaties over het geheel.
Wil je alle PC patch notes lezen dan volg deze link.
Wil je alle console patch notes lezen dan volg deze link.