Streets of Rage 4 gameplay teaser trailer onthuld

Na 25 jaar is het dan zover. Sega’s iconische side-scrolling beat ‘em up game Streets of Rage is terug!

Uitgever en ontwikkelaar Dotemu (game ontwerp) en ontwikkelaars Lizardcube (art direction) en Guard Crush Games (programmeren) geven de wereld een eerste blik op de vechtpartijen van Streets of Rage 4.

In de clip vindt je onze geliefde vrienden Axel en Blaze herenigd. Waar ze met volle kracht beatdowns uitdelen- met geheel nieuwe bewegingen – aan een nieuwe groep onverstandige criminelen. De levendige beelden van Streets of Rage 4 brengen de onrustige stad van het spel tot leven met een vloeiende, overdreven stijl. De handgetekende animatie van het spel voegt een vleugje flair toe aan elk pak rammel die je uitdeelt. Terwijl het nog steeds de grauwe esthetiek omvat die is geperfectioneerd in de originele trilogie.
Streets of Rage 4 is de eerste game van de mainline serie in meer dan twee decennia. Deze zal de iconische baddie-bashing gameplay nieuw leven inblazen met moderne accenten, frisse, pulserende jams en nog meer verrassingen die later zullen worden onthuld. Het team achter Streets of Rage put uit een leven vol liefde voor brawlers om nieuwe fans te introduceren. Evenals veteranen eraan te herinneren waarom Streets of Rage een van Sega’s meest geliefde series is.

Ik kan in ieder geval niet wachten om met deze game aan de slag te gaan. En daarna wachten op Double Dragon en Teenage Mutant Ninja Turtles. Hebben jullie ook een favoriete side-scrolling beat ‘em up game? Laat het ons in de comments hieronder weten.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation