1 oktober 2023

Wolfenstein Youngblood krijgt een release datum

Vorig jaar tijdens de E3 kondigde Bethesda een nieuwe game in de Wolfenstein serie aan. Wolfenstein Youngblood wordt de nieuwste toevoeging aan deze immens populaire shooter serie. Gisteren kwam Bethesda met een nieuwe trailer. In deze officiële story trailer kondigde Bethesda niet alleen het verhaal aan, maar ook de release datum van de game: 27 juli 2019!

Wolfenstein Youngblood vertelt het verhaal van de tweeling Jess en Soph Blazkowicz. Zij gaan op zoek naar hun vermiste vader BJ Blazkowicz. De zoektocht brengt de dochters naar Parijs in de jaren 80. Parijs is bezet door de nazi’s en aan hun de taak om Parijs te bevrijden tijdens de zoektocht naar hun vader. De dochters zullen zich een weg moeten banen tussen al het nazi-tuig. Wolfenstein Youngblood wordt de eerste co-op game uit de serie.
Wolfenstein Youngblood kan je samen spelen met een vriend of vriendin. Maar als je die niet hebt dan kan je nog altijd solo spelen en zal de ander worden bestuurd worden door de AI. Met de Deluxe Edition van het spel krijg je zelfs een Buddy Pass. Deze kan je gebruiken om een vriend of vriendin uit te nodigen om de game te spelen, zelfs als ze de game niet hebben! Daarnaast zal de Deluxe Edition ook beschikken over extra wapens en een Cyborg Skin Pack.
Wolfenstein Covers
27 juli 2019 komt Wolvenstein Youngblood uit voor de PC, Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Voor meer informatie kan je terecht op : https://wolfenstein.bethesda.net
Met wie ga jij Wolvenstein Youngblood spelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!