27 februari 2024

The Outer Worlds krijgt gameplay demo tijdens PAX East 2019

PAX East is vanaf vandaag weer lekker aan de gang. Om een goeie start te maken heeft Obsidian Entertainment zijn nieuwe gameplay-beelden getoond van The Outer Worlds. In de demo zijn onder andere een aantal wapens, het dialoogsysteem en het upgraden van het personage te zien.

Zaterdag heeft Obsidian Entertainment een presentatie gehouden op PAX East. Tijdens de show is er ruim twintig minuten aan nieuwe gameplay-beelden getoond van The Outer Worlds.
In de video wordt gespeeld met een aantal interessante wapens, waaronder een baton die het hoofd van vijanden kan laten krimpen of opzwellen. Ook is te zien hoe spelers hun personage kunnen upgraden en wordt getoond hoe er op verschillende manieren gereageerd kan worden op dialoog. Bovendien laten de gameplay-beelden zien hoeveel vrijheid de speler heeft en hoe het serieuze verhaal regelmatig wordt afgewisseld met humor.