Borderlands 3 verschijnt 13 september met Epic Games Store exclusiviteit

UPDATE: Gearbox en 2K bevestigen een releasedatum van 13 september voor Borderlands 3.

Een gelekte ad op Youtube bevestigd dat Borderlands 3 op 13 september verschijnt. De PC versie zal exclusief verschijnen op het Epic Games Store platform als we de informatie uit de advertentie mogen geloven.

De advertentie zou nog niet moeten verschijnen tot morgen. Op 4 april zou Gearbox namelijk meer concrete informatie onthullen omtrent het derde deel in de franchise. De advertentie toont een bepaald fragment waarin 13/09/2019 in beeld verschijnt met het Epic Games Store logo in het beeld.

Borderlands 3 release
Bron: Resetera
Het Steam logo’tje is nergens te zien in  de advertentie en suggereert dus dat de game op release datum niet verschijnt op het platform. Als Borderlands 3 voorgaande Epic Games Store exclusieve deals opvolgt verschijnt de game pas later op het Steam platform. Vermoedelijk pas ergens in 2020.
Uiteraard verschijnt de game ook op de consoles en zal je als Playstation 4 of Xbox One speler geen last hebben van alle drama rondom de games die exclusief verschijnen in de Epic Games Store.
Borderlands 3 PS4
Gearbox heeft nog niet bevestigd dat de game inderdaad verschijnt op 13 september, of zij de game exclusief aanbieden via de Epic Games Store voor PC spelers. Ongetwijfeld dat hier morgen meer informatie over beschikbaar zal zijn.
Ga jij (misschien in september al) aan de slag met Borderlands 3? Ga je de game spelen op PC of console? Wat vind jij van de platform-exclusive deals die worden gevormd sinds de Epic Games Store het licht heeft gezien?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation