25 februari 2024

Hunt: Showdown komt met grootse verassingen!

Allerbeste bounty hunters van het land. Hunt: Showdown komt met grootse nieuwe updates voor ons. De updates zijn gewild en ontzettend spannend!

Hunt: Showdown is écht een spel voor die-hard horror fanaten. Het spel beschikt over monsterlijke honden, zombies en gedrochten nog enger dan een typische schoonmoeder. Je vecht je niet alleen een weg door de bovenstaande wezens, je grootste vijanden zijn waarschijnlijk andere spelers. Hunt: Showdown combineert een battle royale stijl met horror op één van de beste manieren. Vind aanwijzingen die je leiden naar je bounty die je om moet leggen voor geld en punten. Andere teams die spawnen willen hetzelfde. Dit resulteert in het jagen op monsters, overleven én andere spelers slim af proberen te zijn.

Ook Xbox One spelers kunnen binnenkort losgaan op het bloedstollende spel. De makers van het spel laten ons weten dat dit voorjaar het spel live zal gaan op de console. Het spel staat nu nog in de steigers maar er is al een vette trailer met een nieuwe videogame track gepost op de website!


Hunt: Showdown heeft niet alleen dit voor ons als cadeautje. Er wordt namelijk ook geteased naar een nieuw monster! De Assassin! De Assassin zal een nieuwe bounty worden net als de Spider. De Assassin ziet er uit als een spookachtige dementor die iets meer kan dan zielen zuigen… Een bounty waar de speler de nodige technieken voor moet bezitten. Durf jij het aan om opzoek te gaan naar dit nieuwe monster?
~ Happy Hunting!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →