4 maart 2024

Eerste raid verschijnt 25 april voor The Division 2

Operation Dark Hours gaat bijna van start in The Division 2 en deze update voegt al veel nieuwe content toe aan Ubisoft’s Open World Looter Shooter. De raid zal speelbaar zijn met maar liefst 8 spelers en is daarmee niet te vergelijken met Incursions uit de eerste The Division game.

De content uitbreiding begint echter vandaag al met Tidal Basin. De laatste stronghold van de Black Tusk wordt geopend en zal spelers belonen met een upgrade naar World Tier 5. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om je gear score te verhogen naar 500.
Tidal Basin
World Tier 5 zal niet alleen de gear scores opkrikken, maar voegt ook een aantal extra dingen toe aan de game:

  • Wekelijkse invasies van Black Tusk. Neem de gebieden terug over van deze sterke militaire factie.
  • De geheel nieuwe ‘Heroic’ mode wordt toegevoegd, alsof Challenging nog niet uitdagend genoeg was.

Titelupdate Battle For D.C. zal verder nog een aantal nieuwe dingen introduceren zoals:

  • Twee nieuwe exotic wapens, drie gear sets, outfits, maskers en wapen skins.
  • Nieuwe PVP map: Fort McNair.
  • Later zal er een nieuwe Specilization worden uitgebracht met minigun als signature wapen.

Dit is slechts het begin van The Division 2 want later dit jaar verschijnt er nog meer gratis content. In de zomer verschijnt Episode 1: D.C. Outskirts: Expedition, in de herfst Episode 2: Pentagon: The Last Castle. In de winter zal het eerste jaar van The Division 2 worden afgesloten met Episode 3, waar nog geen naam of details van bekend zijn.
Alle toegevoegde content zal gratis zijn voor alle spelers. Spelers kunnen echter een week eerder aan de slag met bepaalde content door de Year 1 Season Pass aan te schaffen. Hiermee krijgen spelers ook direct toegang tot de nieuwe specializations zodra ze verschijnen.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →