Hob: The Definitive Edition is verkrijgbaar op de Switch

Hob: The Definitive Edition kan gespeeld worden op de Switch. De game is gisteren uitgebracht op de console door Runic Games. De Switch-versie voegt de HD rumble functie toe en verbetert de performance van de game.

Hob werd op 26 september 2017 gereleased voor de PC en PS4. Het is een action-adventure game gemaakt door Runic Games. Runic Games is ook bekend van Torchlight en Torchlight II. Een van de eigenaardige mechanics van Hob is dat er geen tekst of dialoog in de game gebruikt wordt. De game moet volledig begrepen worden door de wereld te verkennen.

Het is nu twee jaar na de eerste release van de game en de makers hebben het spel naar het volgende platform gebracht. Hob kan namelijk nu ook gespeeld worden op de Nintendo Switch. De game is een definitive edition en zal dus alle content bevatten. De game voegt ook een aantal features toe aan de Switch versie. Zo heeft de game nu HD rumble, is het besturen van de camera verbeterd en zijn er algemene performance verbeteringen toegepast.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation