28 mei 2024

Voorjaarsuitverkoop in de Playstation Store

Het voorjaar is begonnen, de klok is een uurtje vooruit en de vogeltjes beginnen al vroeg te fluiten. De klok mag dan al bijna een week vooruit gezet zijn, maar de nachtelijke uurtjes gamen gaan door als vanouds.

Playstation steekt je een hart onder de riem indien je nog opzoek bent naar een aantal games om te spelen in het voorjaar. De temperatuur is nog niet helemaal wat het zijn moet om het zwembad op te zetten. Reden genoeg om binnen te blijven en aan de slag te gaan met onder andere Spider-Man of Assassin’s Creed Odyssey. Deze games, en nog veel meer andere titels zijn tijdelijk afgeprijsd in de Playstation Store. Horizon Zero Dawn nog niet gespeeld? Deze kan je nu al aanschaffen voor €19,99 in de Playstation Store.
De uitverkoop is nu al bezig en zal tot 1 mei duren. Bekijk hier beneden de volledige lijst met titels die zijn afgeprijsd voor deze sale:

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →