29 februari 2024

Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry console trailers

Larry Laffer, de iconische ladies man van de digitale wereld heeft een suggestieve video op het web rondgaan. Het is de nieuwe trailer voor Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry. Deze komt binnenkort uit voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch!

Om de op handen zijnde console release te vieren, geeft Assemble Entertainment kijkers een grondige blik op het spel met twee nieuwe trailers voor elke console. Wanneer Larry deze zomer zijn grootse debuut maakt op PlayStation 4 en Switch, worden spelers begroet door een bijgewerkte gebruikersinterface en geoptimaliseerde controls.
Deze nieuwe trailers zijn voorzien van de beminnelijke Larry Laffer op enkele van zijn favoriete plekken. Deze plekken staan ook bekend als de sjofelste spots die je je maar kunt voorstellen! Terwijl Larry graag met de millennials rondhangt en de plaatselijke speelgoedwinkel voor volwassenen bezoekt, heeft hij één zoektocht in gedachten. De zoektocht naar liefde!

Meer over Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry:

Larry is terug in zijn nieuwste avontuur. Hij word vanuit de jaren 80 zo in de 21e eeuw geworpen en wat is de wereld toch veranderd! Terwijl zijn jaren 80 kijk op de wereld en vrouwen botst met de moderne realiteit. Is hij helemaal klaar om te gaan ​​daten in de moderne wereld!
In een point & click adventure dat typisch voor het genre is, ervaren we hoe hij halsoverkop verliefd wordt op Faith, de assistent van de baas van Prune, een krachtig wereldwijd technologiebedrijf. Omdat zelfs daten tegenwoordig digitaal gebeurt, moet hij als eerste werken aan zijn score bij Timber, de volledig hippe dating app. En wanneer hij de kans krijg bekijkt hij tussendoor even een paar nieuwe strand foto’s op Instacrap.

Belangrijkste kenmerken zijn:

  • What a World!: Ontdek een liefdevol ontworpen, niet-lineaire spelwereld die zich in moderne tijden afspeelt met meer dan 30 handgetekende locaties.
  • Het digitale tijdperk: gebruik de Timber app in de game, samen met een innovatief dating mechanisme voor vrouwen. Verbeter je score bij Timber en maak uiteindelijk de weg vrij voor het daten met Faith, de vrouw van je dromen.
  • Dating Can be Puzzling: Los puzzels op en communiceer met meer dan 30 met de hand getekende personages in excentrieke, stralende omgevingen