Days Gone – One Bullet Teaser Trailer

Sony Playstation heeft een nieuwe teaser trailer geplaatst op Youtube met de naam One Bullet TV Commercial. Het is een zeer compacte trailer die Days Gone in een spannend daglicht zet waarbij Deacon in het nauw wordt gedreven.

De trailer is bedoeld als reclame voor TV, vandaar de zeer korte duur van de trailer. Deacon bevind zichzelf in een positie waar hij nog maar één kogel over heeft. Nadat er één freaker opstaat en begint te schreeuwen volgt er een horde van andere freakers. “One bullet left, who’s it for?”
De schept een bepaalde sfeer van een meedogenloze wereld zoals we nog niet eerder gezien hebben. Alles en iedereen heeft het op je gemunt en je wordt voortdurend opgejaagd door de gevaren die rondzwerven. In wat voor manier zal deze kogel jou kunnen redden? Verlossing, of strijd?
Days Gone verschijnt 26 april exclusief voor Playstation 4 en Playstation 4 Pro.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation