20 april 2024

Resident evil 2 krijgt reward unlock DLC

Resident Evil 2 is tot zover een van de meest succesvolle games van 2019. zowel de reviews als de spelers zijn enorm positief over de game geweest. Nu de game ook regelmatig tegen een voordeligere prijs te verkijgen is, zullen nog meer spelers de game oppakken.

Om de animo nog eens te versterken komt Capcom met een paid DLC die er voor zorgt dat alle rewards in Resident Evil 2 gelijk te gebruiken zijn. Spelers zullen dus vanaf het begin de infinite ammo wapens kunnen gebruiken. Dit zorgt dan ook voor veel onrust onder de fans. Veel spelers zullen hun uiterste best hebben gedaan om te voldoen aan de, soms moeilijke, eisen van de game rewards.
Spelers zullen met de (ongeveer) 5 dollar die de game kost een hoop kunnen unlocken.  Zo krijgen spelers gelijk toegang tot zowel de 4th survivor mode als de Tofu survivor mode. Daarnaast zullen de infinite combat knife, de infinite samurai edge, de infinite submachine gun, de infinite minigun en de infinite rocket launcher allemaal gelijk te gebruiken zijn. Daarnaast zullen de verschillende character models en costumes ook onderdeel van de DLC zijn.
Resident Evil 2 dlc
Voor de rocket launcher moesten Resident Evil 2 spelers voorheen Leon zijn campaign op hardcore difficulty in minder dan 2 en een half uur uitspelen. Een andere voorwaarde was dat er maximaal 3 keer een save gemaakt mocht worden. Het is dus niet moeilijk om je in te beelden dat de mensen die aan deze vorwaarden hebben voldaan misschien met verbazing naar deze DLC zullen kijken.
De DLC lijkt alleen van toepassing te zijn op de base game. Het zou dus goed kunnen dat de DLC Ghost Survivor mode niet beinvloed zal worden. Completionists zullen in deze mode dus toch nog flink moeten doorbijten.
Ook in de base game zal dat zo nu en dan toch nog het geval zijn. Mr. X blijft namelijk ongedeerd na een aanval met een rocket launcher en zal je dus nog steeds blijven volgen.