Zien we deze week nog een Nintendo Direct?

De geruchten gaan de rondte dat we deze week, specifieker zelfs, 11 april, een Nintendo Direct mogen verwachten. De verhalen luidde dan Reggie Fils-Aime met een knaller het bedrijf gaat verlaten volgende week, wat gaat er gebeuren?

Eerder afgelopen dagen hebben we al verschillende “lekken” en geruchten voorbij zien komen. Persona 5 voor Nintendo Switch, Metroid Prime Trilogy en The Legend of Zelda: A Link to the Past. Het zou de perfecte timing zijn volgens Gaming INTEL. Niet alleen om voorgaande geruchten te bevestigen, maar ook omdat het de allerlaatste zal zijn waarin Reggie  een grote rol zal spelen.
Reggie is geen onbekend figuur in de Nintendo wereld en velen fans zijn hem heel erg dankbaar voor wat hij heeft betekend binnen Nintendo. Op 15 april neemt hij afstand van Nintendo en neemt hij vervroegd pensioen. Doug Bowser neemt het stokje van hem over. Lees hier het volledige bericht, als je dit nog niet hebt gelezen.
Gaan we dan toch een nieuwe Direct tegemoet deze week, of is het allemaal maar lariekoek? De Nintendo Direct aankondigingen zijn vaak last minute, dus alle kans bestaat nog. Indien het zou gaan gebeuren zijn er weer een aantal games waar fans graag op hopen. Zo zijn er de genoemde geruchten bovenaan dit bericht, maar natuurlijk ook vele andere titels zoals Animal Crossing en Luigi’s Mansion 3.
Wat hoop jij te zien tijdens de Nintendo Direct van 11 april, als deze er echt aan komt?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation