25 februari 2024

Zien we deze week nog een Nintendo Direct?

De geruchten gaan de rondte dat we deze week, specifieker zelfs, 11 april, een Nintendo Direct mogen verwachten. De verhalen luidde dan Reggie Fils-Aime met een knaller het bedrijf gaat verlaten volgende week, wat gaat er gebeuren?

Eerder afgelopen dagen hebben we al verschillende “lekken” en geruchten voorbij zien komen. Persona 5 voor Nintendo Switch, Metroid Prime Trilogy en The Legend of Zelda: A Link to the Past. Het zou de perfecte timing zijn volgens Gaming INTEL. Niet alleen om voorgaande geruchten te bevestigen, maar ook omdat het de allerlaatste zal zijn waarin Reggie  een grote rol zal spelen.
Reggie is geen onbekend figuur in de Nintendo wereld en velen fans zijn hem heel erg dankbaar voor wat hij heeft betekend binnen Nintendo. Op 15 april neemt hij afstand van Nintendo en neemt hij vervroegd pensioen. Doug Bowser neemt het stokje van hem over. Lees hier het volledige bericht, als je dit nog niet hebt gelezen.
Gaan we dan toch een nieuwe Direct tegemoet deze week, of is het allemaal maar lariekoek? De Nintendo Direct aankondigingen zijn vaak last minute, dus alle kans bestaat nog. Indien het zou gaan gebeuren zijn er weer een aantal games waar fans graag op hopen. Zo zijn er de genoemde geruchten bovenaan dit bericht, maar natuurlijk ook vele andere titels zoals Animal Crossing en Luigi’s Mansion 3.
Wat hoop jij te zien tijdens de Nintendo Direct van 11 april, als deze er echt aan komt?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →