De Sims 4 StrangerVille

De Sims 4 komt met een nieuw game pack waar wij ons helemaal in kunnen verliezen. Iets mysterieus, onheilspellends misschien wel?

We kunnen nu namelijk De Sims 4 Strangerville aanschaffen. Een rustig woestijnstadje waar iedereen zich bemoeit met zijn eigen zaken. Warm, kalm, of is dit allemaal schijn…? Wanneer je intrekt in een huisje merk je dat mensen zich raar gedragen, ook die aardig uitziende buur. Je kan je vinger er niet op leggen, maar men gedraagt zich vreemd.
De Sims 4
Bizarre planten, rare verhalen en het gevoel dat iedereen anders is. Het bekruipt jou en je Sim maar al te snel. Dit stadje waar je een nieuw bestaan wilde opbouwen heeft andere avonturen voor jou in petto. Ga opzoek naar de nieuwe planten in de natuur en ontdek nieuwe verzamelobjecten. Voor je het weet ben je iets op het spoor? Iets buitenaards? Iets paranormaals?
Onderzoek de geblindeerde busjes en kom erachter dat veel mensen die je ziet lopen eigenlijk agenten in burger zijn. Ontwikkel afluisterapparatuur en speciale scanners om meer te ontrafelen dan je lief is.
Zorg dat je al het bewijsmateriaal bij elkaar zoekt om tot antwoorden te komen. Steel en creëer outfits van overheidsinstellingen om overal binnen te dringen. Je dacht dat Halloween eng was? Denk opnieuw en stort je in deze nieuwe uitbreiding van De Sims 4.
De Sims 4
Ga op onderzoek uit en zorg dat je zelf niet geinfecteerd wordt met wat het ook mag zijn! Dit mysterie mag niet nóg meer slachtoffers maken dan dat het al heeft. Jij moet de held zijn dat Strangerville zo hard nodig heeft.
De Sims 4 StrangerVille is te koop in de Origin Launcher voor €19,99 en brengt ook een hoop nieuwe content met zich mee.
Kan en durf jij het aan?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation