Respawn geeft cheaters in Apex Legens een hardware ID ban

Gamers die cheaten in Apex Legends voor PC melden dat ze middels een hardware ID door Respawn geband zijn, aldus Eurogamer

Op zowel Reddit als op gamerforum ResetEra komen deze berichten naar boven. Niet alleen non-cheaters melden dit. Ook cheaters zelf vertellen trots dat ze manieren kunnen vinden om een ban te omzeilen. Dat kan onder andere door een nieuw account aan te maken en/of een ander IP adres aan te nemen. Een hardware ban gaat ook deze methodes tegen.
Een reddit gebruiker legde vast hoe een streamer live tegen dit probleem aanliep. De stream is inmiddels verwijderd, maar de cheater probeerde live het probleem ‘op te lossen’. Na meerdere malen proberen om weer door te kunnen spelen kwam hij er langzaam achter dat er meer achter deze ban zit. Dit tot het genoegen van andere bezoekers. Ondertussen krijgt Respawn op deze fora ook veel lof van non-cheaters door over te stappen naar volwaardige hardware ID bans voor Apex Legends.
apex
apex

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation