30 mei 2024

Fallout 76 repair kits arriveren morgen

Bethesda heeft een nieuwe item voor Fallout 76, de repair kits! De repair kits dienen ervoor om je geliefde wapens en armor in top conditie te houden. Eindelijk een methode om je resources te sparen.

Repair kits worden in Fallout 76 toegevoegd om de spelers het iets makkelijker te maken. Met dit nieuwe item kun je je wapens en armor repareren, zo raak je geen resources meer kwijt en zul je je geliefde wapens zonder zorgen kunnen gebruiken. De nieuwe patch zal vandaag live gaan.

“Repair Kits are new utility items that will help you spend more time looting and shooting, and less time toiling away at a workbench fixing your gear, we’ve received lots of requests for Repair Kits, and we’re excited to add them in the weeks following Patch 8.”
– Bethesda, over Patch 8 van Fallout 76.

Patch nummer 8 zal twee repair kits met zich meebrengen: basic en improved. Met basic kits kun je een item repareren tot 100%, deze repair kits zijn echter maar één keer te gebruiken. De basic kits zijn te verkrijgen door challenges te voltooien in Fallout 76 of door middel van microtransacties. Improved kits zullen ook maar één keer te gebruiken zijn, echter deze repareren een item tot 150%. Hierdoor zullen je items een stuk langer houden dan normaal. Deze improved repair kits zijn alleen te verkrijgen door het voltooien van in-game content, bijvoorbeeld het verslaan van een Scorchbeast Queen.
In de loop van deze maand zal er nog een patch uitkomen voor Fallout 76. Deze patch zal nieuwe content toe voegen aan de Wild Appalachia expansion zoals een nieuwe Dungeon.