26 september 2023

De sims 4 Wellnessdag op consoles!

Een dagje ontspanning. Dit verdienen wij allemaal. Wij harde werkers leveren alleen maar, perfecte arbeid, hard zwoegen. Dan verdien je ook een beetje ontspanning, een beetje veel ontspanning als je het mij vraagt! De Sims 4 Wellnessdag zal je hier in rijkelijk belonen!

Zet je beste ASMR video aan en duik in een heerlijk ontspannen omgeving met het game pakket Wellnessdag van De Sims. Een plek waar je stressende Sim echt even tot zichzelf kan komen. Neem plaats in de sauna om te ontgiften en zink weg. Maar let op, sauna’s zijn niet voor iedereen weggelegd.
De Sims 4 Wellnessdag komt met de Perfect in Balans Spa. De kant en klare spa waar je Sims heerlijk de hele dag kunnen chillen. Je hoeft niet je eigen yogamat mee te nemen, die hebben ze daar gelukkig al! Ook is er nu de wellnessvaardigheid. Nooit geweten dat een wellness bezoeken een daadwerkelijke vaardigheid ontwikkelde. Mediteer in de prachtige buitentuin of binnen waar alles prachtig design is.
De Sims 4
Het game pakket komt met veel nieuwe items. Van kleding tot haar en natuurlijk ook een nieuwe inrichting. Zo kunnen je Sims thuis ook een mini wellness creëren of kan je een eigen ontspanningscentrum bouwen. Dus trek je nieuwe zwemkleding aan en duik in dat heerlijke modderbad, ik heb namelijk altijd al willen weten hoe dat voelt!
Vanaf 18 april kunnen wij onze Sims echt laten genieten. Dan komt De Sims 4 Wellnessdag uit op de PlayStation 4 en de Xbox One. Wie neem jij mee om te genieten?
~Chill, maar geniet met mate!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →