De sims 4 Wellnessdag op consoles!

Een dagje ontspanning. Dit verdienen wij allemaal. Wij harde werkers leveren alleen maar, perfecte arbeid, hard zwoegen. Dan verdien je ook een beetje ontspanning, een beetje veel ontspanning als je het mij vraagt! De Sims 4 Wellnessdag zal je hier in rijkelijk belonen!

Zet je beste ASMR video aan en duik in een heerlijk ontspannen omgeving met het game pakket Wellnessdag van De Sims. Een plek waar je stressende Sim echt even tot zichzelf kan komen. Neem plaats in de sauna om te ontgiften en zink weg. Maar let op, sauna’s zijn niet voor iedereen weggelegd.
De Sims 4 Wellnessdag komt met de Perfect in Balans Spa. De kant en klare spa waar je Sims heerlijk de hele dag kunnen chillen. Je hoeft niet je eigen yogamat mee te nemen, die hebben ze daar gelukkig al! Ook is er nu de wellnessvaardigheid. Nooit geweten dat een wellness bezoeken een daadwerkelijke vaardigheid ontwikkelde. Mediteer in de prachtige buitentuin of binnen waar alles prachtig design is.
De Sims 4
Het game pakket komt met veel nieuwe items. Van kleding tot haar en natuurlijk ook een nieuwe inrichting. Zo kunnen je Sims thuis ook een mini wellness creëren of kan je een eigen ontspanningscentrum bouwen. Dus trek je nieuwe zwemkleding aan en duik in dat heerlijke modderbad, ik heb namelijk altijd al willen weten hoe dat voelt!
Vanaf 18 april kunnen wij onze Sims echt laten genieten. Dan komt De Sims 4 Wellnessdag uit op de PlayStation 4 en de Xbox One. Wie neem jij mee om te genieten?
~Chill, maar geniet met mate!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation