The Lion King – Official Trailer

Disney heeft de officiële trailer van The Lion King op YouTube geplaatst. In de trailer zien we het verloop van het bekende Disney verhaal in meerdere bekende scenes. Daarnaast zien we beelden van zowel de jonge als de oudere Simba.

Er komen dit jaar meerdere real life versies uit van Disney klassiekers. We hebben kort geleden de real life versie van Dumbo mogen kijken en Aladdin en The Lion King komen er binnenkort ook aan. Om ons een beetje warm te maken voor de real life versie van The Lion King heeft Disney de officiële trailer op YouTube geplaatst. In de trailer zien we een aantal belangrijke momenten van de film en krijgen we korte beelden van bekende liedjes. We zien bijvoorbeeld het moment met de gnoes, het opgroeien van Simba en de hereniging van Simba en Nala. Ook zien we hoe Simba kennis maakt met Scar en hoe Scar Simba wegjaagt van zijn groep.
De Lion King zal waarschijnlijk vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dit betekent dat we nog ongeveer 3 maanden moeten wachten voordat we kunnen uitvinden of deze real life verfilming van een Disney verhaal onze harten zal veroveren of ons teleurgesteld zal achterlaten.


Wat zijn jullie verwachtingen van deze aankomende real life interpretatie van de Lion King? Laat het ons weten in de comments!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation