7 december 2023

The Lion King – Official Trailer

Disney heeft de officiële trailer van The Lion King op YouTube geplaatst. In de trailer zien we het verloop van het bekende Disney verhaal in meerdere bekende scenes. Daarnaast zien we beelden van zowel de jonge als de oudere Simba.

Er komen dit jaar meerdere real life versies uit van Disney klassiekers. We hebben kort geleden de real life versie van Dumbo mogen kijken en Aladdin en The Lion King komen er binnenkort ook aan. Om ons een beetje warm te maken voor de real life versie van The Lion King heeft Disney de officiële trailer op YouTube geplaatst. In de trailer zien we een aantal belangrijke momenten van de film en krijgen we korte beelden van bekende liedjes. We zien bijvoorbeeld het moment met de gnoes, het opgroeien van Simba en de hereniging van Simba en Nala. Ook zien we hoe Simba kennis maakt met Scar en hoe Scar Simba wegjaagt van zijn groep.
De Lion King zal waarschijnlijk vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dit betekent dat we nog ongeveer 3 maanden moeten wachten voordat we kunnen uitvinden of deze real life verfilming van een Disney verhaal onze harten zal veroveren of ons teleurgesteld zal achterlaten.


Wat zijn jullie verwachtingen van deze aankomende real life interpretatie van de Lion King? Laat het ons weten in de comments!