20 april 2024

Weedcraft Inc nu beschikbaar

Vanaf vandaag kun jij je in de legale wiethandel storten met Weedcraft Inc.

Ontwikkelaar Vile Monarch en beginnende smokers Devolver Digital kondigde aan dat Weedcraft Inc, de eerste originele IP dat afkomstig is van Devolver Digital in zijn 10 jarige geschiedenis.

Weedcraft Inc bevat twee scenario’s die zich richten op zowel de traditionele als de industriële kant van de sector, en spelers kunnen hun eigen keuzes maken over hoe diep ze willen duiken in zowel de legale als illegale delen van het bedrijf. De scenario’s van Weedcraft Inc testen zowel de groene vingers als het zakelijk besef van cannabis ondernemers. Van het beslissen welke soorten wiet ze moeten verbouwen. Tot hoe ze hun groeiende omgeving en bodemvoedingsstoffen moeten aanpassen voor de optimale kwaliteit van de toppen. Zo ook hoe ze moeten voldoen aan de uitgebreide behoeften van de bloeiende markt demografie. Bedrijfseigenaren zijn vrij om de rigiditeit van de wet te testen terwijl ze groeien. Je kunt kiezen om aan een of beide zijden van het legaliteitshek te spelen en ook strategisch te kiezen of ze willen spelen als een eerlijke of onbetrouwbare ondernemer.
Weedcraft Inc
Ontwikkelaar Vile Monarch overlegde met een aantal momenteel actieve cannabis industrie deskundigen bij de ontwikkeling van de titel. Tevens ook van genetische wetenschappers, juridische experts, reclamespecialisten, ondernemers en influencers. Allemaal om zo nauwkeurig mogelijk de huidige industrie te weerspiegelen. Bijna geen van deze consultants wilde opgenomen of gecrediteerd worden in het spel vanwege mogelijke juridische conflicten of problemen met persoonlijke professionele relaties.
Weedcraft Inc is vanaf vandaag verkrijgbaar op GOG en Steam voor €16,79. Beide eenbieders hebben nu tijdelijk 15% korting op de game.