29 mei 2024

Een avontuur gaat van start met de Ni No Kuni-animatiefilm

De game waar iedereen op de playstation gek op was, Ni No Kuni krijgt een animatiefilm. De eerste trailer is zojuist online vrijgegeven.

Na twee games komt er deze zomer een animatiefilm rondom Ni No Kuni in Japan uit. Het lijkt er op dat het geen directe verfilming wordt van een van de twee games. In plaats daarvan biedt de film een nieuw verhaal dat wel is geïnspireerd door de vorige games.
In de film volgen kijkers een middelbare scholier genaamd Yuu en zijn twee vrienden die in een magische wereld terechtkomen. Dat gaat gepaard met de indrukwekkende animatie waar de spellenreeks bekend om staat.
Een precieze releasedatum voor de film is er nog niet. Ook is niet bekend wanneer en hoe de film buiten Japan te bekijken is.