7 december 2023

World War Z launch trailer uitgebracht

Een paar dagen voor de release van de game onthullen Sabre Interactive en Focus Home Interactive de launch trailer van World War Z, de langverwachte coöperatieve shooter die is geïnspireerd op de hitfilm van Paramount Pictures.

Bekijk de explosieve launch trailer van World War Z begeleid door ‘War’ van Black Stone Cherry. Bereid je voor om over 4 dagen flink wat zombies te slachten.
https://www.youtube.com/watch?v=ON2Ucyvt3gY
Aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber Interactive ontketent World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies. Deze zijn in staat om te bewegen en toe te slaan als één collectieve kudde en af ​​te breken in individuele aanvallers. Spelers zullen hun talenten moeten combineren en op een intelligente manier de zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, torentjes en vallen gebruiken om te overleven. Overleef de zombies in intense co-op campagne missies met vier spelers over de hele wereld, waaronder New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio, en vecht tegen zowel zombies als echte menselijke tegenstanders in
World War Z
Overleef intense campagnes over de hele wereld. Werk samen met 3 vrienden en vecht tegen zombies en andere spelers in competitieve, op teams gebaseerde Players vs. Players vs. Zombies (PvPvZ ) multiplayer.

Bij de lancering biedt World War Z de volgende multiplayer-modi:

  • Scavenge Raid – Spelers moeten items op de kaart vinden om te winnen.
  • Vaccine Hunt – Spelers moeten een item vinden en bewaren om punten te scoren voor hun team.
  • Swarm Deathmatch – Een deathmatch tussen 2 teams.
  • Swarm Domination – Leg gebieden vast om punten te scoren en win de teamoverwinning.
  • King of the Hill – Neem een heuvel in en houd hem onder controle om overwinningspunten te scoren.