8 december 2023

Is Octopath Traveler onderweg naar Windows?

Square Enix kondigde een hele tijd terug Octopath Traveler aan, een JRPG speciaal voor de welgeliefde Nintendo Switch. Het lijkt er door een leak op dat de game op 7 juni dit jaar nog een pc versie zal krijgen. De game zal dan op Steam beschikbaar zijn.

Buiten dat kan je de game dan hoogstwaarschijnlijk ook kopen via de Square Enix Store of de Valve PC Game Store. Het lekje verscheen eerder vannacht via een (nu verwijderde) blog post. De post liet verder niet veel weten over enige veranderingen die de game zou moeten krijgen. Het lijkt er dus op dat de game een regelrechte port zal worden. PC spelers zullen blij zijn met een game als deze, gezien Octopath Traveler uitermate goed werd ontvangen. Square heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar de studio zal hopelijk snel reageren gezien er genoeg ophef op het internet rond gaat. Mensen willen natuurlijk weten of de leak ook legit is.
Octopath Traveler PC
In Octopath Traveler wordt je in de schoenen van 8 protagonisten gezet, ieder met een uniek verhaal en een unieke skill-set. De game heeft veel RPG elementen in een turn-based combat tintje. De grafische stijl van de game is waarschijnlijk ook waardoor deze er het meest uitspringt. Binnen nu en een aantal maanden zal er ook een mobile game komen die dient als prequel. Die game, Octopath Traveler: Conquerors of the Continent, zal dus later dit jaar verschijnen voor op Android en iOS.
Ben jij benieuwd naar hoe deze leak af zal lopen? Blijf onze website dan zeer zeker in de gaten houden, ook voor het allerlaatste gaming/ multimedia nieuws!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →