Star Wars – Jedi Fallen Order geleaked

Respawn maakt zich klaar om hun nieuwe game te onthullen in het universum van Star Wars. Het gaat natuurlijkover Star Wars Jedi Fallen Order die later deze week aangekondigd gaat worden, echter is dit plannetje in de soep gelopen.

Via een webstore is er een afbeelding gelekt van de nieuwe Star Wars game. Online webstore gigant Amazon heeft per ongeluk de afbeelding geupload bij een t-shirt die met betrekking had op Star Wars Celebration dit weekend. Ondertussen heeft Amazon de afbeelding offline gehaald maar hij staat overal op het internet. De afbeelding laat een Jedi zien die een blauwe lightsaber draagt. Tevens zien we een kleine droid met resten van een Star Destroyer op de achtergrond.
Het is al bekend dat het verhaal van Star Wars Jedi Fallen Order om een Jedi Padawan zal gaan. Het spel zal een beetje gaan voelen als de film Revenge of the Sith. Volgens Respawn Entertainment zal het spel plaats vinden in de Dark Times; een tijd waarin de Emperor over het heelal heerste en alle Jedi’s wilde uitroeien. De gelekte afbeelding voegt niets toe aan het verhaal maar het is een leuke kleinigheid dat er iets van de game terecht gekomen is.
Star Wars Jedi Fallen Order Respawn

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation