28 september 2023

Meer Yo-Kai Watch 4 details voor Nintendo Switch

Vandaag heeft Level-5 nieuwe informatie vrijgegeven omtrent Yo-Kai Watch 4 voor Nintendo Switch. Meer informatie omtrent personages, de locatie en manieren om bevriend te raken met Yo-Kai.

Een eerste blik wordt geworpen op Yo-Makai, de vierde wereld die spelers kunnen ontdekken in de Yo-Kai Watch videogame franchise. Deze stad werd voor het eerst getoond in de vijfde anime-film van de game; Yo-Kai Watch: Forever Friends.
yo-makai
In totaal zullen er zes horloge gebruikers aanwezig zijn in het vierde deel van de gamereeks. Keita en Touma waren al bekend, maar ook Fumi-chan, Natsume, Akinori en Shin zullen zich kunnen mengen in Yo-Kai gevechten als Watchers. Alle personages lijken een eigen speciale kracht te hebben.
watchers
In Yo-Kai Watch 4 kunnen spelers op een nieuwe manier bevriend raken met Yo-Kai. Een nieuwe systeem, genaamd “Konkatsu”, oftewel “Soulmatching” zal dit waar gaan maken. Konsaru is een mysterieuze Yo-Kai die je voor zal stellen aan een nieuwe selectie Yo-Kai, maar de details omtrent dit proces worden bewaard voor een latere aankondiging.
yo-kai
Ten slotte heeft Level 5 een aantal nieuwe Yo-Kai getoond die onderweg zijn naar de Nintendo Switch game. Goemdako, Fuukun (Light side) Fuujin (Dark Side), Raichan (Light Side) Raijin (Dark Side) en Narukama. Bekijk hun illustraties hier beneden op volgorde van benoeming!
Yo-Kai Watch 4 verschijnt exclusief voor Nintendo Switch in Japan op 6 juni 2019. De game heeft nog geen westerse release datum ontvangen.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →