14 april 2024

Pokemon Go – Shiny Latios nu tijdelijk beschikbaar

Voor alle Pokemon Go spelers die hun eerste kans hebben gemist om Latios te vangen krijgen nog een poging. De Eon Pokemon zit namelijk weer in de Raid Battles dankzij een speciale Raid Event. Er zal zelfs de kans zijn om Latios te vangen in zijn Shiny form.

Latios zal deze week in Pokemon Go verschijnen als Raid Boss. Hij zal te vangen zijn tot 22 April. Om hem te kunnen vangen dien je natuurlijk eerst de Gym te verslaan waar Latios zich in bevindt. Ben je succesvol met het vechten, dan heb jij en je team de mogelijkheid om Latios te vangen. Als je veel geluk hebt kun je mogelijk zijn Shiny variant ook krijgen, dit is natuurlijk op basis van geluk en kan door niets worden beïnvloed.
Pokemon Go Latios
Net zoals zijn tweeling, is Latios bestaat Latios uit twee types; Dragon en Psychic. Dit maakt hem zwak tegen Ghost- en Dark-type Pokemon. Denk bijvoorbeeld aan een Gengar of Tyranitar, Giratina en Salamence zijn ook effectief tegen Latios.
Op dit moment is ook de Pokemon Go Eggstravaganza bezig. Dit houdt in dat de speler Pichu, Smoochum en Magby kan laten hatchen uit 2 kilometer eieren. Ook zullen Egg Incubators twee keer zo effectief zijn als normaal, Pokemon Candy zal ook in tweevoud droppen voor de nieuw gehatchte Pokemon.