26 februari 2024

Overwatch; Storm Rising is live!

Actief nieuws voor alle Overwatch DPS insta-lockers. Het event Storm Rising is live om te spelen op alle servers!

We kennen allemaal Talon. De terroristische organisatie waar je altijd tegen zal strijden als held van Overwatch. Het event neemt je mee naar Havana, een prachtige plek in de Caribbean. Voor velen een vakantieoord maar in de duistere krochten van de prachtige plek schuilt de basis van de slechte organisatie.
Overwatch
Ten tonele verschijnt een nieuwe bad guy. Maximilien, een omnic, zal je grootste prioriteit zijn dit event. De man van de financiën rondom Talon. Geld brengt macht met zich mee en dat zal jij merken. Met de OG’s van Overwatch ga je de strijd aan; Winston, Tracer, Genji en Mercy. Aan cutscenes niet genoeg, we leren een commandant kennen (misschien een nieuwe held?), plus twee nieuwe slechteriken. En een oude, nieuwe bekende van ons spelers. Genoeg om heerlijk over te speculeren de komende tijd.
De nieuwe spelmodus is net als de vorige. Kijk een deel verhaal, lock je held in met je mede spelers en speel een weg door verschillende vijanden om bij de slechterik te komen. De modus zal in verschillende moeilijkheidsgraden gespeeld kunnen worden voor meer punten en beloningen. Ook kan je spelen met andere helden dan die gepland zijn in de Arcade.
Overwatch
Bij het  Overwatch event kan je ook nieuwe skins, highlightintro’s, sprays en victoryposes verkrijgen uit de store en uit speciale Archive Lootboxes. Het event duurt tot 6 mei 2019 en is te spelen op PC, Xbox One en PlayStation 4.
Weet jij al met wie je dit event gaat spelen?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →