1 december 2023

Fallout 76 Patch Notes

Voor al onze die-hard Vault Dwellers die nog altijd uren zoet zijn met de nieuwste Fallout game is het weer tijd om te patchen. Bethesda komt met wat nieuwe spulletjes voor de spelers, dus lees mee met wat voor nieuws Fallout 76 te bieden heeft.

Ga op grondig onderzoek uit in Wild Appalacia om de nieuwste camera, The ProSnap Deluxe, te vinden en uit te proberen. Deze camera kan uitstekend gebruikt worden om je wilde avonturen vast te leggen. De camera werkt net als een wapen en je kan hem equippen in de wapencirkel. Maak je graag foto’s? Zorg dan dat je hem categoriseert bij je favorieten. Gebruik je muisknop waar je normaal mee richt om te focussen door de lens. Gebruik de muisknop om te schieten om nu geen kogels maar plaatjes te schieten. Gebruik je liever verschillende lenzen op je camera? Geen nood, gebruik de Tinker’s Workbench om nieuwe lenzen te maken maar ook om nieuwe Film te maken.
Fallout 76
Om de camera te verkrijgen moet je opzoek gaan naar toeristen die gestorven zijn in de Wasteland. Deze toeristen zijn noodlottig om het leven gekomen, maar dit kan voor jou een nieuwe camera betekenen. Wanneer je een kapotte ProSnap Deluxe vindt begint de nieuwe quest “Bucket List”. Een quest waar je de plaatjes moet schieten voor de dode toerist. Doe ook mee aan de nieuwe foto challenges!
Verder brengt Fallout 76 ons nu Repair Kits. Met deze nieuwe kits kan je een item direct repareren in je inventory. Je hebt twee versies van deze kits. De Basic Repair Kits en de Improved Repair Kits. Een Basic Repair Kit repareert een item direct tot 100%. Deze kan je in de Atomic Shop kopen met in-game geld. Een Improved Repair Kit fixed een item tot 150%! Deze zijn nu te vinden in de drops van Scorchbeast Queen’s.
Voor alle verdere updates en gebalanceerde aspecten van Fallout 76, de patchnotes, raadpleeg je de website van Bethesda.
~Say cheese!
Fallout 76
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →