15 april 2024

World War Z verkoopt 1 miljoen exemplaren in eerste week

De co-op shooter World War Z, geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures verkoopt meer dan 1 miljoen exemplaren binnen de eerste week. De game verscheen vorige week op Playstation 4, Xbox One en Windows PC.

Dit laten Saber Interactive en Focus Home Interactive weten. Tijdens dit nieuwtje laat de CEO van Saber Interactive weten dat er snel meer goeds zal verschijnen in de fast-paces zombie shooter.

“Saber is extreem blij met de prestatie van de game op alle platformen. Specifiek op PC, waar we ver boven verwachtingen presteren vanwege de ontvangen steun van de Epic Games Store.”, zegt Saber Interactive CEO Matthew Karch. “We blijven weken aan de groei van de game en de community met nieuwe verbeteringen, stabiliteit, updates en bonus gameplaycontent, wat al snel begint met een speciale nieuwe missie voor de Tokyo Episode.”

Dankzij de dynamische Swarm Engine van Saber kunnen honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde worden aangedreven. Deze horde, of individuele zombies kan je met zes speelbare classes uitschakelen. Spelers reizen de hele wereld rond in de verschillende vier-speler co-op missies. Net als die 1 miljoen spelers waren wij ook zeer te spreken over deze zombie game. World War Z kreeg een score van een 8. Je kunt hier de hele review terug lezen.

“World War Z is een fantastisch leuke game, vooral voor de prijs.”

Ben jij al aan de slag gegaan met het uitschakelen van zombies in deze co-op zombie shooter? World War Z is nu al verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →