30 mei 2024

Avengers: Endgame krijgt geen after-credit scene

Dit is een mededeling voor alle mensen die, net als ik, de mensen bijna uit willen schelden als ze op staan na dat een Marvel film afgelopen is. Dit maal hoeven wij ons niet te bekommeren om te blijven zitten, want Avengers: Endgame zal geen post-credit scene bevatten. Gaat het scherm op zwart, dan kunnen we allemaal opstaan!

Ga jij vanavond naar de allereerste Endgame tentoonstelling, dan wensen wij jou en jouw vrienden of familie alvast veel plezier! Endgame markeert alweer de tweeëntwintigste film in de MCU. Deze cinematic universe gaf ons Iron Man, Captain America, Black Widow, Black Panther en nog zoveel meer moois. Endgame is beiden een vorm van afscheid als een startschot voor een nieuw begin. Endgame is namelijk het einde van de derde fase van deze MCU, die onder de name The Infinity Saga valt. Officieel is Spider-Man de laatste, deze zal later dit jaar verschijnen. Maar, symbolisch gezien is voor de meesten Endgame dan toch ook wel de echte ‘end game’. Ditmaal dus wel zonder enige visuele afsluiting nadat de credits uit zijn gerold. Er zal alleen een kort geluidsfragmentje te horen zijn, één met een metaalachtig geluid. Hier zit echter niets achter dat ze maken zou kunnen hebben met fase 4 en is daardoor ook geen spoiler. Is de film voorbij? Dan ben jij volledig vrij om van je bezwete stoel af te komen.
Avengers Endgame Credits
Het einde van Infinity War liet ons achter met een pieper die door Nick Fury werd geactiveerd. Deze pieper was direct de teaser voor de nieuwe Captain Marvel film. Maar, dit bekent ook dat Brie Larsson in Endgame te zien zal zijn. Zo kan je in één van de duizenden trailers hierboven nog even een kijkje nemen naar wat Endgame ons allemaal zal gaan brengen. Ben jij benieuwd naar hoe de film nu eindelijk was voor dat jij hem gaat kijken? Wees dan op de hoede voor onze filmrecensie later deze week!
Laat ons ook meteen weten wat jij van Endgame vond als je hem wel al hebt gezien, wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →