19 april 2024

Pokémon Go: nieuwe Legendaries in Field Research

Gedurende de maanden mei en juni is jullie Field Research op Pokémon Go ‘lit af’ met twee nieuwe legendarische Pokémon om de game en jouw team te versterken. Het evenement begint van woensdag 1 mei en loopt volledig door tot de laatste dag van juni. Maar wie kan je dan vangen?

Nou, er zijn vier mogelijke Legendaries om te vangen en het zijn allemaal vogel-achtige types. Zo kan je Ho-Oh, Lugia, Latias of Latios vangen. De twee echte vogel Legendaries zijn al een keer beschikbaar geweest, voor Latias en Latios (Eon Pokémon) is het daadwerkelijk de allereerste keer. Zoals gewoon krijg je Field Research uitdagingen door middel van het spinnen van Photo Discs bij Poké Stops. Houdt er rekening mee dat één van de drie tasks die je tegelijk kan doen maar telt voor de daadwerkelijke research.
Pokémon Go Legendaries
Alsof dit nog niet genoeg is, kan je nu ook eindelijk nieuwe Gen 4 Pokémon broeden vanuit jouw eieren. Zo kan je nu Turtwig, Chimchar, Piplup en Bonsly krijgen uit 2 kilometer eieren. Ook is er de kans dat je Cubone, Combee, Buizel, Glameow, Bronzor, Skorupi en Croagunk krijgt uit 5 kilometer eieren. Last but not least bestaat er de mogelijkheid dat je Mawile, Absol, Shinx, Cranidos, Shieldon en Riolu uit 10 kilometer eieren zal broeden. Ook zijn er nieuwe community dagen en evenementen onderweg. 19 mei is er al een Torchich evenement geplant.
Speel jij nog PoGo en kan jij niet wachten op de nieuwe Legendaries bij de Field Research? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →