26 september 2023

Madden 20 – Reveal Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XbRy7lZuUNI

EA Sports heeft de reveal trailer van Madden 20 op YouTube geplaatst. De reveal trailer geeft een introductie op de Superstar mode, de nieuwe carrière modus in de game. De trailer geeft ons ook de releasedatum. De game zal op 2 augustus uitgebracht worden.

Madden 20 is voor het eerst getoond door EA Sports. EA heeft namelijk de reveal trailer op YouTube geplaatst. De reveal trailer laat ons nog weinig zien van de game. We zien een aantal bekende spelers als in-game characters, maar voor de rest focust de trailer zich voornamelijk op een nieuwe gamemode die toegevoegd gaat worden. Het nieuwe deel in de reeks krijgt namelijk een nieuwe carrière modus. Deze nieuwe carrière modus heet Superstar en geeft jou als gamer de mogelijkheid om een karakter te creëren dat het gezicht van de franchise kan worden. Voor de rest geeft de trailer nog weinig prijs over de game. We krijgen echter al wel de releasedatum te zien. De game zal uitkomen op 2 augustus. Als je al eerder met de game wilt beginnen, kun je de Superstar Edition pre-orderen. Op deze manier mag je al 3 dagen eerder het spel spelen.
Madden 20 zal op 2 augustus gereleased worden voor de PS4, Xbox One en PC.