Madden 20 – Reveal Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XbRy7lZuUNI

EA Sports heeft de reveal trailer van Madden 20 op YouTube geplaatst. De reveal trailer geeft een introductie op de Superstar mode, de nieuwe carrière modus in de game. De trailer geeft ons ook de releasedatum. De game zal op 2 augustus uitgebracht worden.

Madden 20 is voor het eerst getoond door EA Sports. EA heeft namelijk de reveal trailer op YouTube geplaatst. De reveal trailer laat ons nog weinig zien van de game. We zien een aantal bekende spelers als in-game characters, maar voor de rest focust de trailer zich voornamelijk op een nieuwe gamemode die toegevoegd gaat worden. Het nieuwe deel in de reeks krijgt namelijk een nieuwe carrière modus. Deze nieuwe carrière modus heet Superstar en geeft jou als gamer de mogelijkheid om een karakter te creëren dat het gezicht van de franchise kan worden. Voor de rest geeft de trailer nog weinig prijs over de game. We krijgen echter al wel de releasedatum te zien. De game zal uitkomen op 2 augustus. Als je al eerder met de game wilt beginnen, kun je de Superstar Edition pre-orderen. Op deze manier mag je al 3 dagen eerder het spel spelen.
Madden 20 zal op 2 augustus gereleased worden voor de PS4, Xbox One en PC.
 
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation