Techland neemt Dying Light 2 mee naar E3 2019

Techland, de ontwikkelaar van de veelgeprezen zombie-free runner, Dying Light, zal aanwezig zijn tijdens E3 2019. Tijdens de showcase (Microsoft?) periode zal Techland het vervolg in de franchise tonen.

Vorig jaar werd Dying Light 2 aangekondigd door Techland tijdens de Microsoft’s E3 2018 showcase. Dit jaar zal Dying Light 2 opnieuw te zien zijn op E3. Aangezien Playstation volledig afwezig is, zal de game hoogstwaarschijnlijk getoond worden tijdens Microsoft’s showcase. Via Twitter laat de ontwikkelaar weten dat ze niet kunnen wachten om meer te laten zien van hun meest ambitieuze project tot nu toe. Wij kunnen ook niet wachten.


Tijdens Gamescom 2018 kregen wij al een kleine preview achter gesloten deuren over de game. Ondertiteld als “narrative sandbox” belooft Dying Light 2 enorm veel goeds. Wij zijn erg benieuwd om te zien hoe de game is vormgegeven na ongeveer een jaar lang stilte rondom de game.
Het vervolg op Dying Light staat gepland voor een release in 2019 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. De game zal speelbaar zijn met vier spelers in co-op. Het vervolg zal voortborduren op de veelgeprezen elementen uit het eerste deel, maar introduceert een berg aan nieuwe en interessante features. Lees hier onze preview van vorig jaar om een beeld te krijgen van de game.
Ben jij benieuwd naar het tweede deel? Microsoft’s persconferentie zal zondag 9 juni om 22:00 gehouden worden. Tijdens deze show zien we hoogstwaarschijnlijk waar Techland zoal mee bezig is geweest.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation