4 oktober 2023

Techland neemt Dying Light 2 mee naar E3 2019

Techland, de ontwikkelaar van de veelgeprezen zombie-free runner, Dying Light, zal aanwezig zijn tijdens E3 2019. Tijdens de showcase (Microsoft?) periode zal Techland het vervolg in de franchise tonen.

Vorig jaar werd Dying Light 2 aangekondigd door Techland tijdens de Microsoft’s E3 2018 showcase. Dit jaar zal Dying Light 2 opnieuw te zien zijn op E3. Aangezien Playstation volledig afwezig is, zal de game hoogstwaarschijnlijk getoond worden tijdens Microsoft’s showcase. Via Twitter laat de ontwikkelaar weten dat ze niet kunnen wachten om meer te laten zien van hun meest ambitieuze project tot nu toe. Wij kunnen ook niet wachten.


Tijdens Gamescom 2018 kregen wij al een kleine preview achter gesloten deuren over de game. Ondertiteld als “narrative sandbox” belooft Dying Light 2 enorm veel goeds. Wij zijn erg benieuwd om te zien hoe de game is vormgegeven na ongeveer een jaar lang stilte rondom de game.
Het vervolg op Dying Light staat gepland voor een release in 2019 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. De game zal speelbaar zijn met vier spelers in co-op. Het vervolg zal voortborduren op de veelgeprezen elementen uit het eerste deel, maar introduceert een berg aan nieuwe en interessante features. Lees hier onze preview van vorig jaar om een beeld te krijgen van de game.
Ben jij benieuwd naar het tweede deel? Microsoft’s persconferentie zal zondag 9 juni om 22:00 gehouden worden. Tijdens deze show zien we hoogstwaarschijnlijk waar Techland zoal mee bezig is geweest.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →