25 mei 2024

Je kunt nu stroopwafels eten in Runescape

Ja, echt waar! Er is een nieuw personage toegevoegd aan de game. Zijn naam is Wilhelm en hij staat iets ten oosten van de Taverley Lodestone. Hij is niet te missen, hij draagt namelijk oranje

Wilhelm

Wilhelm is afkomstig uit een land ver weg van Gielinor. Welk land zou dat zijn? Hij zegt dat het land bekend staat om tulpen en windmolens. Weten we dat ook weer. Hij vergeet ook niet te vermelden dat het land een vreemde affectie heeft met de kleur oranje. Iets waar we bij intheGame totaal niets van kunnen begrijpen. Wij gebruiken nooit de kleur oranje!
De toevoeging van stroopwafels is als viering dat de Nederlandse Runescape Community nu 10 jaar bestaat. Aangezien het vandaag Koningsdag is, is dit misschien wel een leuk weetje.
Stroopwafel
Speel jij nog wel eens Runescape? Ga dan even langs Taverley om dagelijks je lading stroopwafels op te halen. Per stuk zullen ze 250 levenspunten aanvullen. Je kan één doosje met zes stroopwafels per dag ophalen bij Wilhelm.
Stroopwafel
Nou, als dat geen smullen wordt!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →