6 mei 2021

Vier Koningsdag in de Fallout 4 Commonwealth

Het is vandaag Koningsdag! Indien je dit liever digitaal wilt vieren dan heeft Bethesda een verassing voor je. Je kunt namelijk vanaf vandaag, tot 2 mei gratis oranje skins downloaden.

Speciaal voor Koningsdag zijn de oranje skins voor je Power Armour en Pip-Boy gratis te downloaden tot 2 mei. Je kunt de skins vinden in de Creation Club en deze zijn enkel te gebruiken in Fallout 4. Geen gratis skins voor Fallout 76 helaas!


Speel jij nog regelmatig Fallout 4? De game verscheen al in 2015 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Eind vorig jaar is er nog een Fallout game verschenen die zich meer bezighoudt met multiplayer. Deze game werd minder goed ontvangen door het publiek door de vele bugs en het gemis van menselijke NPC’s. Ondanks de vele kritiekpunten gaven wij de game het voordeel van de twijfel. De aspecten die wél goed werkte in de game zorgde namelijk voor een vermakelijke survival-ervaring die goed past binnen de setting van de genre.
Duik jij dit weekend, of volgende week nog even terug in Fallout 4 om aan de slag te gaan met je oranje skins?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

View all posts by Jordy Gerritse →