Sniper Elite V2 Remastered trailer

Ga terug achter vijandelijke linies met deze verbluffende remaster van Sniper Elite V2

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Rebellion heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Sniper Elite V2 Remastered. In de trailer zie je ‘7 redenen om te upgraden’ naar de langverwachte remaster van de 2012 klassieker.
Naast de 4K- en HDR-ondersteuning op de beschikbare platformen beschikt Sniper Elite V2 Remastered over prachtig bijgewerkte omgevingen, personages, wapens en voertuigen, gemoderniseerde rendering- en post-processingeffecten, verbeterde texturering en niveaugeometrie, een vernieuwd verlichtingssysteem en tientallen verbeteringen en verfijningen.

Naast visuele upgrades introduceert Sniper Elite V2 Remastered een gloednieuwe frame-voor-frame fotomodus. Plus zeven nieuwe speelbare personages uit Rebellion’s Zombie Army serie. Een uitgebreide multiplayer voor maximaal 16 spelers en alle aanvullende content die ooit is uitgebracht voor het spel.
Sniper Elite V2 Remastered

Een paar hoofd kenmerken:

  • Ongelofelijke Remastered Visuals: Sniper Elite V2 Remastered biedt prachtig bijgewerkte omgevingen, personages, wapens en voertuigen. En ook gemoderniseerde rendering- en post-processingeffecten, verbeterde texturering en niveaugeometrie, een vernieuwd verlichtingssysteem en tientallen verbeteringen en verfijningen.
  • Nieuwe frame-voor-frame fotomodus: Pauzeer en doorloop de actie beeld voor beeld, positioneer de camera, pas een filter toe en pas de belichting aan. Maak hierdoor prachtige foto’s om te delen met de gemeenschap. Inclusief je epische X-Ray camera opnames.
  • Nieuwe speelbare personages: Speel voor het eerst de campagne- en multiplayer-modes als een van de 8 nieuwe personages uit Rebellion’s Zombie Army serie.
  • Optionele 60fps performance mode: Geniet op de ondersteunde platforms van de epische campagne van Sniper Elite V2 Remastered in 60 frames per seconde.
  • Alle inbegrepen DLC: Ervaar de beruchte “Kill Hitler” -missie. Vecht op nieuwe fronten in drie nieuwe campagne niveaus. Jaag op je vijanden met een verscheidenheid aan iconische wapens, waaronder de Lee Enfield MK III, M1D Garrand, M1 Carbine en meer.
  • Multiplayer & Co-Op: Verzamel je squadron en speel in 7 uniek spannende multiplayer-modi, nu voor maximaal 16 spelers online. Inclusief Deathmatch, Distance King, Dogtag Harvest en Capture the Flag
  • 4K- en HDR-ondersteuning: verbluffende 4K HDR-ondersteuning2 transporteert u naar de frontlinie

Sniper Elite V2 Remastered wordt op 14 mei uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation