22 september 2020

De gratis PlayStation Plus games voor de maand mei

Het is weer mei en de kikker is weer vrij. Nieuwe maand betekent nieuwe gratis games voor de PlayStation Plus eigenaren. We nemen afscheid van de games uit april en kunnen binnenkort weer twee nieuwe games toevoegen aan onze PlayStation bibliotheek.

De PlayStation Plus games van de maand mei zijn: What Remains of Edith Finch en Overcooked. What Remains of Edith Finch een is een interactive storytelling game. Als laatste lid van de vervloekte familie Finch, bezoek je je oude familiewoning. Tijdens dit bezoek ontdek je meer over de ‘ongelukkige’ dood van je familieleden. De game won in 2017 Best Game van de British Academy Games Awards(BAFTA).

Overcooked is dan weer een vrolijke en gezellige game om met je vrienden te spelen. Run de keuken van de verschillende levels. Elk level heeft zijn eigen recepten en moeilijkheden. Enkel door goed samen te werken zal je de levels voltooien. Een leuke game voor tijdens feestjes of om de kinderen te vermaken.

PlayStation Plus games maand mei

Beide games zijn vanaf 7 mei te downloaden naar je PlayStation.

PlayStation Plus games maand april

De games van april zijn nog beschikbaar tot en met 6 mei. Nog vier dagen de tijd om de onderstaande games toe te voegen aan je bibliotheek