24 mei 2024

Borderlands 3 Gameplay Reveal Stream

Gearbox Software heeft gisteren een gameplay reveal event gehouden voor Borderlands 3. Tijdens het event speelden meerdere bekende streamers de game en kon je gratis loot verdienen door te kijken. De beelden van de worldwide gameplay reveal stream heeft Gearbox op YouTube geplaatst.

Gisteren is er voor Borderlands 3 wereldwijd een gameplay reveal event gehouden. Tijdens dit event mochten meerdere streamers de game uitproberen, waardoor iedereen op Twitch de eerste gameplay beelden van de game kon zien. Naast een kijkje te krijgen in de gameplay van de aankomende Borderlands titel konden kijkers ook nog gratis loot verdienen. Het was namelijk voor kijkers mogelijk om deel te nemen aan een rare chest event. Dit kon een kijker doen door binnen 30 seconden deel te nemen aan een rare chest event als een streamer een rare chest had gevonden. De loot die met de rare chest events verdiend is, krijgen spelers in hun mailbox als ze Borderlands 3 gaan spelen.

Tijdens het gameplay reveal event zagen we onder andere verschillende wapens die in de game gebruikt kunnen worden, twee van de beschikbare Vault Hunters en enkele werelden uit de game. De trailer laat ons zien dat het mogelijk gaat zijn in de game om voertuigen te stelen en te besturen.
Hieronder kun je kijken naar de video van het gameplay reveal event die op de YouTube-pagina van Borderlands geplaatst is: