19 april 2024

EA Access verschijnt in juli voor Playstation 4

Electronic Arts’ abonnementendienst EA Access zal in juli verschijnen voor de Playstation 4. De dienst zal op dit platform evenveel kosten als op Xbox One en Windows PC’s Origin Access.

Voor €3,99 per maand, of €24,99 per jaar krijg je vroegtijdig toegang tot de nieuwste EA titels in de vorm van een “trial”. Meestal houdt dit in dat je de game een x aantal dagen vóór release al kunt uitproberen voor 10 uur lang. Niet alleen vroegtijdige toegang, maar ook toegang tot volledige bestaande games krijg je met een EA Access abonnement.
De Vault, zoals EA het noemt bevat op moment van schrijven meer dan 50 titels. Op dit moment is het nog niet duidelijk welke titels wél en niet worden ondersteund op de Playstation 4. Onder andere mogen spelers in ieder geval aan de slag met Star Wars Battlefront 2, Burnout Paradise Remastered, Fe, The Sims 4, Battlefield 1 en nog veel meer.

“We blijven investeren in digitale en abonnementsdiensten en het is een geweldige kans om onze games beschikbaar te maken voor nog meer mensen op beide consoles,” aldus Matt Bilbey, Executive VP of strategic growth. “Ons doel is om spelers meer mogelijkheden te geven om onze games te spelen waar en wanneer ze maar willen, en we zijn blij dat we de dienst naar PlayStation®4 kunnen brengen.”

Indien je van plan bent om digitale games te kopen krijg je dankzij je EA Access abonnement 10% korting op digitale games, in-game voorwerpen en nog meer. Meer informatie over de Playstation 4 versie van Ea’s abonnementendienst kan je hier terug lezen.
Vanaf juli kunnen Playstation 4 spelers aan de slag met de dienst voor €3,99 per maand, of €24,99 per jaar. De collectie games in de Vault blijft steeds groeien, waardoor abonnees niet met de gebakken peren blijven zitten. Ga jij gebruik maken van deze dienst, of houd je het bij fysieke games?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →