20 februari 2024

Pokémon Go in thema van nieuwe film Detective Pikachu

Morgen is de release van de live action film Pokémon: Detective Pikachu. In deze eerste live action film gaat Pikachu op zoek naar de verdwenen vader van Tim Goodman. Met Ryan Reynolds als voice actor kunnen we slechts hopen dat de film net zo goed is als de trailers. Maar om de release van de film te vieren, zullen er een aantal leuke speciale gebeurtenissen komen voor Pokémon Go.

Het speciale event van Pokémon Go is net een uurtje geleden van start gegaan. Tijdens dit event zul je de Pokémon uit de film vaker tegen komen dan normaal. Bulbasaur, Jigglypuff, Psyduck, Aipom en Snubbull zul je komende dagen vaker tegen gaan komen. En als je geluk heb kan je zelfs een shiny Aipom vinden. Met nog meer geluk wordt je gephotobombed door een Pikachu met een detective hoedje. Uiteraard kan je deze Pikachu ook vangen. Alle Pokémon die je vangt zal je dubbele XP opleveren.
Verder zal je tijdens het event een speciale Field Research krijgen in dezelfde thema. Ook zijn er speciale Raid Battles waarin je kan strijden tegen de sterkere Pokémons uit de film. Er is ook aan de cosmetics van de game gedacht. In de Style Shop zullen er items beschikbaar zijn in thema van de film. Hieronder vallen bijvoorbeeld een shirt met de Pokémon Detective Pikachu logo en uiteraard de detective Pikachu hoed. Genoeg leuke en nieuwe dingen om alvast in de stemming te komen voor de komende Pokémon film.
Mocht je onder een steen hebben geleefd de afgelopen tijd, of wil je je zelf weer op hypen voor de film dan hebben we hieronder de twee trailers van de film nog voor jullie. Pokémon Detective Pikachu is vanaf morgen te zijn in de bioscopen. Ga jij er heen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.