5 februari 2023

Devil May Cry komt naar de Nintendo Switch

Capcom heeft een aankondiging gedaan op Twitter over de Devil May Cry-serie. Er komt namelijk een nieuwe versie van het eerste deel van de serie naar de Nintendo Switch. De game zal ergens in de zomer gereleased worden.

Devil May Cry verscheen voor het eerst in 2001 op de PlayStation 2. De serie bleek een succes en heeft zich door ontwikkeld en bracht dit jaar het vijfde deel van de serie uit. Capcom wil dit jaar ook weer teruggaan naar waar het allemaal begonnen is. Ze gaan namelijk het eerste deel opnieuw uitbrengen. De game zal gereleased gaan worden op de Nintendo Switch. Dit hebben ze gisteren aangekondigd op hun Twitter-pagina. De game zal aankomende zomer op de Switch uitgebracht worden.


De tweet geeft nog weinig prijs over wat we kunnen verwachten van de game. Het kan hier gaan om een HD remake of om een complete remaster. De originele game kreeg in 2012 een HD reboot voor de PS3 en Xbox 360 als onderdeel van de HD collection. Het zou dus ook kunnen betekenen dat dezelfde versie nu naar de Switch geport gaat worden. We zullen echter op meer informatie vanuit Capcom moeten wachten om te weten wat ze precies uit gaan brengen.