30 mei 2024

Underwater Ruins expansion voor Black Desert Online is er bijna

Zoals we vorige maand hebben gezien op de content roadmap, kondigen Kakao Games en Pearl Abyss de nieuwe Underwater Ruins expansion aan die op 22 mei aan Black Desert Online zal worden toegevoegd. Alleen de meest ervaren avonturiers zullen zich kunnen wagen aan deze nieuwe waterthema locaties.

Spelers moeten per boot reizen en de oceaan in duiken om de twee avonturenlocaties te betreden. Er zijn de Protty Cave en de Sycraia Ruins, evenals Sycrid. Zodra de locatie is bereikt, hoeven spelers niet te zwemmen tijdens gevechten en / of verkenning.
De Protty Cave, geschikt voor ervaren avonturiers, laat spelers afdalen in vochtige grotten die alleen verlicht worden door bioluminescente planten en wezens om de confrontatie met een mysterieus nieuw ras van amfibische wezens aan te gaan.
De Sycraia Ruins, aan de andere kant, laat spelers lange, verlaten ruïnes verkennen die nog steeds worden verdedigd door oude constructies die de schatten die erin liggen, fel zullen verdedigen. De Sycraia ruïnes kunnen worden betreden met behulp van een speciaal artefact dat kan worden verkregen in de Underwater Ruins.

Nieuwe enemy types en krachtige items

Met gloednieuwe soorten vijanden en krachtige items voor spelers om te verkrijgen, voegt de Underwater Ruins ook een nieuwe oproepbare baas toe, genaamd Sycrid. Wil je deze baas overwinnen dan zul je met een kleine groep spelers moeten samenwerken. Het verslaan van hem geeft spelers een kans om de hoogst wenselijke Tungrad Ring te verwerven. Dit is de sterkste ring in het spel.
Het onderhoud van deze week bevat ook de toevoeging van de Great Marni’s Stone. Een feature die spelers beloont met zeldzame items voor het doden van monsters die overeenkomen met het type van hun Great Marni’s stone.
Bovendien kunnen spelers zich vastbijten in de ‘Hands of Gold Returns’ event die mooie beloningen voor spelers oplevert. Meer informatie over het verkrijgen van deze items is beschikbaar op de speciale event pagina. De dagelijkse aanwezigheidsbeloningen zijn ook vernieuwd met een volledig nieuw gouden thema. Spelers kunnen tot 200 miljoen zilver verzamelen door gouden voorwerpen te verzamelen door elke dag in te loggen.