20 mei 2024

Nieuwe NES games onderweg naar Nintendo Switch Online

Nintendo laat weten dat er nieuwe games worden toegevoegd aan de lijst NES titels voor abonnees van Nintendo Switch Online. De service geeft spelers toegang tot een lijst met klassieke Nintendo titels en geeft spelers de mogelijkheid om Switch titels online te kunnen spelen.

Vergelijkbaar met de maandelijkse games in Playstation Plus en Xbox Live Gold biedt Nintendo niet maandelijkse games aan, maar een permanente lijst met games waar spelers gebruik van kunnen maken. Zolang je lid bent van Nintendo Switch Online kan je gebruik maken van deze titels. Het addertje onder het gras is dat je verbonden moet zijn met het internet om de games te kunnen spelen.


De nieuwe titels, zoals te zien in de lijst hierboven zijn Donkey Kong Jr., VS. Excitebike en Clu Clu Land. Je kunt je abonneren op de dienst voor €3,99 per maand, of €19,99 per jaar. Je kunt vervolgens aan de slag gaan met allerlei oude klassiekers zoals Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Donkey Kong, Ice Climbers, Metroid en nog veel meer. Iedere maand worden er nieuwe titels toegevoegd. Bekijk hier de actuele lijst met beschikbare titels.
De drie nieuwe titels zullen 15 mei verschijnen. Ga jij aan de slag met deze nieuwe titels?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →