5 december 2022

Fallout 76 komt met nieuwe Patch Notes

Goede Patch Notes voor de spelers van Fallout 76. De eeuwige Vault Dwellers zullen blij zijn met de nieuwe attributen voor het spel, spullen die zorgen voor nóg meer avontuur! Wij geven je een update over de grootste, nieuwe toevoegingen aan de game.

Heb je wel eens dat je door Appalachia wandelt en je heerlijk aan het avonturen bent. Lege inventory, frisse moed en duizend nieuwe plekken om te onderzoeken. Tot je na twee huisjes en één cave al weer vol zit en je niets meer mee kunt nemen, net wanneer je de perfecte Tommygun vindt. Wees niet langer getreurd en klaar om op Alt+f4 te rammen, Fallout 76 komt nu mét rugzak! Verkrijg je eerste backpack door de Pioneer quest te doen en craft hem later tot grotere capaciteit! Met verschillende mods kan je de backpack helemaal naar jouw smaak aanpassen. Ook kan je de backpack upgraden zodat je meer mee kan nemen plus dat je hem kan upgraden om bijvoorbeeld je voedsel te koelen! Nooit meer bedorven stew bij het avondvuur. Backpack blijven altijd zichtbaar en kunnen niet gedragen worden in Power Armor.
Fallout 76
Zoals we al eerder benoemde kan je een backpack krijgen met de nieuwste quest in Fallout 76. Stort je op het scoutsleven en word een nieuw lid van de Order of the Tadpole. Om dit te worden moet je opzoek gaan naar treinstations rondom de map. Daar hangen Pioneer Scouts posters, lees deze en volg je nieuwe quest. Wanneer je een Tadpole bent krijg je opties tot nieuwe activiteiten en kleine quests. Het nieuwe event “Terrors of the Dark” laat je huiveren rond het kampvuur terwijl je naar enge spookverhalen luistert samen met je andere verse Pioneer Scouts.
Altijd al een winkel willen hebben om aan keiharde caps te komen? Dat kan nu! Start met je eigen persoonlijke vending machine om spullen te verkopen aan andere spelers voor de in-game currency caps. Vul de vending machine met je eigen spullen uit je inventory en bepaal je eigen prijs. Dit kan andere spelers echt helpen want niet alles is altijd te koop bij de NPC winkels. Je zult 90% van je verkoopprijs zelf ontvangen. De overige 10% gaat naar Fallout 76 zelf, zo blijft de game economie in stand.
Fallout 76
Tot slot komen er legendarische ruilmachines bij treinstations van de game. Hier kan je legendarische objecten ruilen voor een nieuwe eenheid in Fallout 76: de Legendary Scrip. Deze Legendary Scrip kan je dan weer inruilen bij een nieuwe vendor ‘Purveyor’ voor legendary spullen die je wel wilt. Deze verkoper zal zestien mei verschijnen in de game.
~ Happy scouting!  

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →