5 februari 2023

Guild Wars 2 War Eternal is er bijna

De epische conclusie van seizoen 4 zal Tyria voor altijd veranderen.

De spannende laatste aflevering van Guild Wars 2 Seizoen 4, War Eternal, Zal op dinsdag 14 mei gaan uitkomen. ArenaNet is verheugd om een ​​gloednieuwe trailer te delen die het toneel vormt voor de finale. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

Met de schokkende dood van een dierbare vriend aan het einde van Episode 5, hebben de commandant en de bondgenoten geen tijd of opties meer. Toch blijft er zolang ze ademen een sprankje hoop over. War Eternal neemt spelers mee op een uitdagende jacht naar de gewonde en boze Elder Dragon, Kralkatorrik.
Guild Wars 2

Met veel verrassingen in petto, zal Episode 6 een overvloed aan nieuwe content bevatten voor het spel, waaronder:

  • Een nieuwe flying mount (hierboven te zien): De Skyscale, een berijdbare draak die muren kan beklimmen en vijanden kan verschroeien.
  • Een nieuwe map die belooft antwoorden op het bestaan ​​van de Elder Dragon Kralkatorrik te ontgrendelen
  • Het legendarische greatsword Exordium, dat van vorm verandert afhankelijk van welke aanvalsvaardigheden een speler gebruikt
  • Een nieuwe, uitbreidbare, tweelaagse Mist Shard armor set

Hieronder het legendarische greatsword Exordium.
Guild Wars 2
War Eternal is gratis toegankelijk voor spelers die Guild Wars 2: Path of Fire bezitten. Play-for-free spelers die inloggen terwijl de episode live is, kunnen het claimen als ze zijn geüpgraded naar Path of Fire. Bovendien zijn de Guild Wars 2 Standard en Deluxe Collections, evenals de Path of Fire Standard en Deluxe edities, te koop met 50% korting tot 19 mei op buy.guildwars2.com.