Nieuwe Code Vein gameplay verschenen

Code Vein, de nieuwe anime Dark Souls-like titel van Bandai Namco krijgt eindelijk wat context in de vorm van gameplay! IGN heeft een bijna tien minuten lange video gepost over het creëren van je personage en nog veel meer!

Wanneer Code Vein uiteindelijk zal verschijnen is nog een mysterie op zichzelf, maar IGN evenals veel andere Engelse websites mochten de game spelen en hen embargo is vannacht gelift! Het eerste wat je meestal krijgt in een RPG is een het creëren van je eigen personage. In het geval van Vein is dit een vampier naar keuze. Zoals je hier beneden zo direct zal zien is het keuzepalet flink uitgebreid tegenover andere soortgelijke titels. Eerst krijg je een Breath of the Wild –achtige introductie, kijk zelf maar!

De stemmen zijn naar het Engels gezet, maar de keuze voor Japans is er ook. Zoals je in de gameplay hier beneden zal zien, komen er veel Dark Souls elementen voor in de game. Maar, Code Vein is iets meer dan dit en brengt veel, veel meer RPG aspecten naar de game. In de video word door een specifieke missie heen geboord met als einde een leuk dialoog.

De game ziet er wonderbaarlijk goed uit maar behoudt alsnog de anime -esque  tekenstijl. De game heeft indrukwekkende omgevingen en een rijk enemy-design. Er zal snel meer informatie over de game verschijnen, zodra dit gebeurd kan je het natuurlijk bij ons terugvinden! Laat ons ook weten wat jullie tot nog toe van de game vinden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation