18 april 2024

De Sims 4 StrangerVille komt naar consoles

Wanneer je van mysterie houdt, dan hou je van de Sims 4 StrangerVille. Deze gamepack verscheen recent nog voor de PC maar binnenkort kunnen console spelers ook ronddwalen in het gekke stadje.

StrangerVille is een klein stadje in de woestijn. Het is er warm en een beetje apart. Je weet niet zeker of het nou aan de hitte ligt die bij iedereen naar het hoofd is gestegen of dat het misschien toch iets anders is?
Op je wandelingen door de buurt kom je vreemde dingen tegen. Planten die je nog nooit hebt gezien en mensen met legeroutfits aan. Terwijl dit zo’n rustig stadje lijkt, waarom zouden al deze maatregelen nodig zijn? Ook merk je dat er busjes rondrijden en postten op bepaalde plekken, vreemd…
De Sims 4
Een groot mysterie blijkt op te doemen wanneer jij en je Sim jullie erin verdiepen. Je buren die zich opeens apart beginnen te gedragen, rare blikken van mensen op straat. Je krijgt het gevoel dat er iets gevaarlijks gaande is. Je hebt ook het idee dat alleen jij nog helder bent, en dus in staat om StragerVille te redden? Of totaal bedolven worden onder het kwaad.
Je moet manieren zoeken om bij antwoorden te komen. Door bijvoorbeeld kleding te stelen kan je binnendringen bij officiële gebouwen en plekken waar men onderzoek doet. Zo kan jij misschien de waarheid aan het licht brengen. Er is wel een staaltje moed voor nodig. Denk jij dat te bezitten?


Vanaf 14 mei kan deze uitbreiding aangeschaft worden op de Xbox One en de PlayStation 4. Bij deze uitbreiding zit een nieuwe map, een aantal nieuwe karakters en natuurlijk veel nieuwe kleding, haarstijlen en meubels. Genoeg om je nieuwe huisje in StrangerVille gezellig aan te kleden voordat de heibel begint.
Succes!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →