Esports: Invictus Gaming ongeslagen van start op MSI

MSI groups is inmiddels over de helft heen. Vanmiddag gaat de laatste gedeelte van start in de groups fase. Invictus Gaming gaat tot nu toe ongeslagen aan kop. De huidige Worlds Champion wist iedereen overtuigend te verslaan. Maar in een aantal games moest het team wel diep gaan. Invictus Gaming is op dit moment top favoriet om MSI te winnen.

Hoewel Invictus Gaming vrij wel zeker is van knock out fase, dient het nog tenminste één keer te winnen  om zich te plaatsen. Naast Invictus Gaming doet ook G2 Esports goede zaken op MSI. Onze afvaardiging uit Europa wist tot nu toe vier van de zes games te winnen. SKT werd twee keer verslagen. Echter Phong Vu Buffalo en Invictus Gaming waren te sterk voor het team uit Europa. G2 Esports moet nog twee games winnen om de knockout stage veilig te stellen.

SKT heeft een wisselvallige MSI. Het won drie van de zes games en staat daarmee op de derde plek. In achtervolging zijn Team Liquid en Flash Wolves. Beide teams wonnen twee van de zes games en moeten nog flink aan de bak om zich nog te plaatsen voor de knock out fase. De strijd tussen deze drie teams om plek drie en vier zal komende dagen los barsten. Wie van de drie zullen zich voegen bij G2 Esports en Invictus Gaming?
Phong Vu Buffalo staat onderaan de ladder met slechts één winst. Desondanks maakt het team indruk op hun thuis gebied. Veel games gingen verloren door late game fouten. Ondanks dat ze onderaan staan, kan het team nog voor meer verrassingen zorgen. Met de winst op G2 Esports, is het een team om rekening mee te houden. Kunnen zij een miracle run maken in de laatste twee dagen van MSI? Om 12 uur vandaag, gaat de één na laatste dag van de groups fase verder.
Voorbeschouwing van de groups stage gemist? Klik dan hier om het terug te lezen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation